Godmorgon...

... godmorgon allihopa! Eller det är inte en så god morgon förresten. Jag är trött men kan inte sova, mitt huvud bara bankar och jag har fått tandverk... Dessutom är jag typ blek så jag måste spraya på mig ny brun utan sol igen OCH mina ögonfransar är helt fuckade. Ojoj vad mycket problem man kan ha...

Igår var jag som sagt på Lollos mottagning. Det var väldigt trevligt att träffas igen. Sedan åkte jag och Sara in till Josefinas och drack några glas vin. Därefter tog jag en taxi till wooken för att möta upp Agnes och CO, sedan blev det en snabbis på Oxid. Det är väl det jag kommer ihåg av kvällen. Hmmm... JO JUSSTE, när jag kom hem satt jag i typ en halvtimme och fyllosoferade med mamma som inte kunde sova. Sedan somnade jag framför TVn. Själv, kul.

Nej men skämt och sido. Om någon timme ska jag och mammi åka till Vaxholm och gå runt och mysa, därefter blir det väl en lunch. Vi brukar ibland åka dit och gå runt och kolla lite. Ikväll vet jag inte vad som händer, men något kul blir det väl alltid. Och imorgon är det skiva igen. FEST!

Jaja, vi hörs senare. Pussi <3

Hallåå?!

FÄRDIG!

Nu har jag tvättat håret, föna håret, plattat håret, sminkat mig, rakat benen, smörjt in benen, målat om naglarna (3 gånger!) och klätt på mig...

Idag köpte jag en jätte stor rosett att ha i håret. Många kommer nog titta lite konstigt på mig, men jag tyckte den var lite rolig. Hur kul nu en rosett kan vara. Sedan köpte jag en till ring också, jätte fin.

Aja, snart ska jag iväg på en kompis från VRGs mottagning, sedan ska vi vidare ut tror jag. Först blir det nog Josefinas. Ska dricka omödigt mycket rosé och fanta, häärligt!


Såhär ser jag ut idag med min oversize rosett i håret.

Ha så kul ikväll allihopa! Pussi <3


Har man kul...

... gör man sig oftast skyldig till något. Det stämmer kanske, lite i alla fall.

Idag strålar solen och det är fredag! Kan det bli bättre? VRG går ut idag, så jag ska förbi några mottagningar senare på eftermiddagen. Mysigt, man träffas ju inte lika ofta när man inte går i samma skola.

Förresten, färgen på den nya BUS:en var inte lika mörkbrun som Tan can, den här var kanske lite diskretare men en aning orangare. Hmmm. Får prova en andra vända och se vad som händer då med färgen.

Vet ni?! Jag tappade en ögonfrans i morse! PANIK. Haha, nejdå...fast vadå, om jag ska tappa alla mina ögonfransar kommer jag ju bli ögonfranslös, och det vill man ju inte, eller hur? Hmm, kanske överdriver, jag får väl skylla mig själv när jag typ sover med huvudet nedborrrat I kudden. Mmm.

En nyvaken Slebba, handen ser ut som en annans hand eller eventuellt min fot...
LOVE, LOVE <3

Nu ska jag...

... lägga mig i min säng och kolla på Tila Tequila eller något annat sofistikerat som går på TV.

Har precis gjort en spellista till vårt flak, nu blev jag sjukt taggad, har fan svårt att förstå att det är nästa vecka. SOMLIGA HAR ETT ÅR KVAR, MOHAHAHA!

Förresten, provade Sunsprayen för någon timme sedan. Den var lättare att spraya på än TanCan, det var mer som en dusch. Däremot kändes färgen lite vattnig. Vi får se hur färgen är imorgon när den har torkat. Guud, så spännande man kan ha det, eller hur?!

Jaja, vi hörs imorgon!

Love, love <3



Också ganska snygg bild...

FLAT FLAAAAK

Aaaaa!!! Sitter och gör flak listor! Så jävla nära nu, sjuuuukt taggad! FEST!!!

Movietime

Nu har jag precis duschat och skrubbat mig. Känner mig som en helt ny människa, är len som en...jättelen sten. Nu ska jag bara vänta på att min lotion torkar in, sedan ska jag spraya mig igen. Medan jag väntar ska jag och mammi kolla på brölloppduellen och dricka cola light.

Love, Love <3


porrig

Sjukt porrig bild.

Tattoo girl design

tillbaka

Kom precis tillbaka. Jag åkte och hälsade på Agnes och lämnade mitt CV. Han kommer skratta när han öppnar kuvertet, men han kommer definitivt komma ihåg mig, och det är ju alltid bra! Haha.

Åkte en sväng förbi mörby också, behövde en ny peeling och nya skrubbhandskar, dom andra var dåliga (hur nu skrubbvantar kan vara det?). Och ett nytt nagelack, någon form av rosa/orange, (just so you know) (eh, förresten, det är du som läser min blogg, då får jag skriva vad jag vill, typ som att mitt nya nagelack är rosa/orange) (en liten parantes sådär bara, typ, liksom)...


Ska hoppa in i duchen efter middagen och skrubba bort all BUS, sen ska jag nog prova den nya, Sunspray. Fast först ska jag äta middag, ungspannkaka för sista gången i år, YES! Vi äter nämligen pannkaka VARJE torsdag, men inte på sommaren.

Pussi <3

CV

Heejsaan! Nu har jag suttit och gjort mitt CV, det blev världens finaste. Ni kan ju föreställa er hur det ser ut, för jag tänker inte visa det här. Jag ska åka till Agnes snart och lämna CV:t till hennes chef, jag känner att det eventuellt är dags för en förändring i mina jobbrutiner, för dom är ju så många och ofta, jobbrutinerna alltså.

Förresten, köpte en jätte söt ring idag från Accesorise!
Creepy, ser ut som jag har världens största hand...
Nu måste jag se till så jag ser någorlunda anständig ut. Pussi så länge <3

Byye

Nu ska jag iväg på personalpicnic med jobbet. Sedan får vi se om jag orkar pallra mig vidare ut, tveksamt, men kanske. Skulle inte förvåna mig om jag kommer hemvinglandes inatt igen. Hehe. Jaja, nu har jag lite bråttom!



Love, love <3

Heelloo!!!

God eftermiddag!!! Som sagt, jag och Jenny åkte in till stan igårkväll och vi satte oss på utecompaniet. Det var sjuk mysigt, och det var länge sedan vi umgicks sådär vilket var väldigt trevligt. Efter några sofistikerade glas vin, blev vi mindre sofistikerade och det hela slutade väl dräggigare än planerat. Men det är sådant vi gillar.

Jag tog sovmorgon i morse, vilket var behöligt, och nu måste jag gå och duscha, känner mig sjukt fräsch, usch, usch...

Puuussiii så länge <3


Nu försvinner jag...

... för ikväll.

Ska be pappa att köra in mig till stan, ska möta upp Jenny och prata om livet, det är en sådan dag idag. Men ikväll/natt/morgon när jag kommer hem igen, så kommer jag vara på bra humör. Toppen, nu väntar utecompaniet.


Love, love <3

Bara för att...

...jag har varit sådär äckligt glad de senaste veckorna nu så blev jag helt plötsligt lite omotiverad. Usch, jag hatar när man hamnar i sådana perioder, ni vet när man bara inte orkar, utan bara vill gå och lägga sig och hoppas på att allting är över när man vaknar på morgonen.

Aja, det är väl egentligen ingeting speciellt som har hänt, känner bara lite oro, ångest i kroppen. Vet inte riktigt vad det beror på, eller jo det vet jag, men det är ingeting som jag kommer nämna här. Tooo baad!

Men då när det känns såhär får man tänka på positiva saker som kommer att hända istället.


Goldfish

Heej igeen!

Kom precis hem. Jag hade egentligen tänkt att åka med in till Snaps och ta ett glas vin eller två, men jag hade tydligen lovat pappa att hjälpa han att hämta mammas bil, bla bla...så det blev inget.

Idag har jag ju fixat ögonfransarna. När jag kom till skolan i morse såg det ut som om jag var helt rödgråten bara för att limmet irriterade ögonen lite (ganska mycket), men nu har det lugnat sig. Det blev jättefint, och jag kan verkligen rekomendera det om man använder sig mycket av lösögonfransar i vanliga fall, vilket jag gör nästan varje gång jag går ut.
Nu ser jag ut såhär i alla fall...

Eller inte...
Sitter och lyssnar på Hold tight (Goldfish), den är väldigt mysig. Jaja, ska nog läsa lite IE nu, har debatt imorgon, men jag ska ändå försöka åka in till stan senare ikväll för att fira det fina vädret med en öl eller något.


Åhh, jag vill ha sommar NU, såg årets första wakeboardåkare igår, häärligt!

Pussi, så lääänge <3








FÖRRESTEN, ALEX, JAG VET ATT DU LÄSER DET HÄR! HAH! 

EXLUSIVT PÅ EBBASLEBBA.BLOGG.SE

Har precis tannat mig nu, så snart är jag brunis igen. Härligt. Det är inte många som har sett mig i min söta ROSA Nalle Puh pyjamas. Och jag menar, alla andra blona "storbloggare" har bilder på sig själva iklädda sina porriga linnen, spetsiga trosor och piskor och allt vad det nu är, så jag kan ju visa vad jag själv sover i... om jag är själv i alla fall. Det andra lämnar jag till er egen fantasi...raur!!!



Nu har ni något att skratta år, sov gott nu, det ska jag i alla fall göra i mitt söta nattlinne.

Love, love <3

I'm alive!!!

Ååååh, jag är som ny igen. Kom precis hem från middagen. Vi åkte till någon ny resturang i Hägernäs och det visade sig att söta WEDIS jobbade där, sjukt otippat, men hon vad väldigt duktig. Sedan cruisade vi runt lite och vi åkte i någon vik vid rydbo. Jag älskar att få åka runt såhär, jag blir så lycklig när solen bara skiner och när mitt hår blir alldeles windy.

Förresten, lyssna på den här låten, den är lite ... jaaa vad ska jag säga, men det är också lite härlig tycker jag.



Nu måste jag gå och skriva ut ett arbete som jag ska redovisa imorgon, har egentligen inte förberett något men det löser sig, det gör det alltid.


Åååååh, jag är så glad, och sprallig. Ibland känner jag bara att jag vill dela med mig av all den energin jag har till att göra olika saker, okey det kanske inte gäller pluggandet längre, men jag vet inte vad jag ska göra av aaaall den energi jag håller inne just nu, jag bara sprudlar över. Som om jag vore en stora iskall cola light, med massa isbitar och rosa sugrör med små glitterstrån på. Ni vet när kolsyran spluttrar över lite sådär i ansiktet när man ska dricka den.



Nu måste jag gå och tancanna mig lite. Vi hörs sen. Pussi <3



***

Hej igen, ska iväg snart och äta middag med mammsen och pappsen, vi ska ta båten någonstan, myyys.

Har precis tancannat mitt ansikte, ska spraya kroppen när jag kommer hem också, vi hörs då. Love, love <3

Köpte lite grejer...

... i helgen. Tre klänningar, fick lite sommarrus i kroppen som jag var tvungen att få ut.


Blommig långklänning från Indiska.

Jeansklänning (egentligen är det en kjol tror jag...) från Gina Tricot.

Lila tyllklänning från H&M, tyckte den var lite rolig.

Alltid lika kul att se vad jag har köpt, right!? Hah.

PUSSI<3

helloo!

Wiie, har precis bokat ögonfransförlängningstid (vilket låångt ord) imorgon vid 9. Vad fin jag ska bli!

Nu har jag köpte torrshampo, sparkling spray, en rundad fönborste och ett nytt rosa nagelack. Jag älskar Lee Staffords förpackningar (oväntat), dom är ju så fina och rosa, har någon glittershine grej från dom också, den gör väl inga underverk egentligen, men den är fin att ha i badrumsskåpet. Haha!
 


Spännande, eller hur?!
Nej, nu ska jag gå och vara lite interlektuell och läsa lite om frihandel, pussi <3

pappi

Kom precis hem igeen. Hade typ bara en lektion idag, kändes sjukt värt faktiskt att spendera hela fem timmar i fängelset i onödan. Mhmmm.

Ska iväg med pappi till mörby. Måste köpa torrschampo, stor rundad borste och lite sånt, kanske lite lösisar också. Haha. Jaja, talk to you sooooon.
 

Godmorgon mina...

..älsklingar! Hoppas ni har sofit gott, det har i alla fall jag gjort. Idag är det måndag och inte en enda ledig dag den här veckan, fest... Nu ska jag iväg till skolan, matte c första lektionen, MEN vi har redan haft nationella så nu ska jag väl få en besviken Paul över mig, (inte bokstavligt talat).


Men nu måste jag åka, vi ses snart Jerry, jag vet att du inte kan bärga mig tills vi ses..

Love, love <3

Söndag igen,

...och ännu en helg med dålig uppdatering. Sorry.

I onsdags var det ju bal. Det var astrevligt, och natten blev väldigt lång, men det var kul. I Torsdags fyllde Johanna år, och detta firades med en liten picnic på söder. Grattis igen älskling! I fredags var jag Agnes och Mickan på äventyr, sjukt otippad kväll, vill helst inte berätta. Haha! Och igår var jag på wooken (...) tillsammans med Mickan.

Idag har varit en väldigt lågpristerande dag. Jag öppnade på jobbet imorse, vilket betyder att jag gick upp kvart i sju. Jag var levande död när klockan ringde och jag borde gjort allt annat än att köra till jobbet. Efter åkte jag till frisören, så där har jag suttit nästan hela dagen. Gjorde nya extensions, väldigt fint blev det. Dessutom har jag nästan övertalat pappa till att sponstra mig till ögonfransförlängning, det är ju "han som tjänar på det" eftersom det är ofta han som "råkar" behöva betala mina lösögonfransar.. Varje gång vi köper det säger han att "det finns ju sådandär lash extension mascara, det har jag ju sett på reklam"...pappa alltså.



Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag upp och mysa med pappsen.

Love, love <3


Baaaal!

Nu sitter jag Jossan, Mickis och Beccis hemma hos mig och förar lite, väldigt sofistikerat ska ni veta! Alla är väldigt fina och Jossan har precis öljat ner heela mitt golv, raurrrr!

Här kommer lite nördbilder på oss nu också.










Fler bilder kommer imorgon, love love <3

20 maj

Hej allihopa! Vaknade precis, underbart, speciellt när det är så mycket pollen ute så att jag knapp kan andas, eller titta ut ur mina rödsprängda ögon, sexigt. Idag börjar jag halv ett (tror jag) då är de gåsruset, vilket jag inte kommer kunna råspringa (råspringa?) runt för då kommer jag dö av astma och blindhet, UNDERBART. Men jag ska väl inte klaga, det kunde ha varit så mycket värre, typ att jag föddes i afrika och svälte ihjäl.
Visst är jag söt, osminkad och rödsprängd...


Ikväll är det bal och mamma håller på att sy in min klänning som jag har köpt, den var alldeles för stor. Hon är så duktig min mammi. Ska nog gå och kolla hur det går för henne. Jaja, pussi så länge <3

Beautiful, Dirty, Rich

Hon är fan asball, Lady Gaga. Fast tyvärr är väl hon en såndär artist som man lyssnar på ett tag och sedan bara glömmer bort. Men nu är hon i alla fall grym. I like.



Snart är den här dagen över, skööönt. En dag FYLLD av ÅNGETS. Jag dör, men imorgon kommer jag vara levande. Det ända vi har är gåsruset, sedan är det balen på kvällen, vem langar efterfest!?

Har precis spraytannat mig lite. Fick faktiskt en ny spraytan igår, dock inte Tan Can, men den här ser faktiskt proffsigare ut. Hmmm, Tan Can VS Spraysun. Jag rapporterar senare om vilken som var bäst.
 

Vilken tror ni på?

Pussi så länge,

pollen

Usch, fy, blä. Vaknade av att jag inte kunde öppna mina ögon. Jag kan knappt andas och är jätte snuvig. JAG HATAR POLLEN! Jag är typ allergiskt och försenad. Eller föresningen är medveten, men ändå. Har suttit och skrivit på mitt religions arbete hela morgonen, äntligen klart. Synd bara att det är 4 A4 fyllda med...skit. Suck. Aja, jag fyller i alla fall inte år längre. Det är ju alltid något.

Ska snart börja dra mig iväg till skolan för att skriva ett psykologiprov som jag knappt har lppnat boken till, wish me god luck.

Hmm, känner inte att jag har varit sådär positiv på ett tag nu, men det kommer. Pussi

GRATTIS TILL MIG!

Aaah, så var den här dagen snart äntligen slut, bara några få timmar kvar att försöka överleva. Åh, vad bitter jag låter, men födelsedagar är alltid så fyllda med ångest, vet inte vad det är egentligen men det är sådant jävla liv kring det. LÅT MIG VA, typ (och dom kallar mig bitter, undra varför?).

Jaja, jag sitter och pluggar och det går skit dåligt, supliiiise. Snart kommer syrran och hennes kille över på middag, fest. Sen måste jag fortsätta plugga vidare, grattis till mig.

Som tur är har vi kortvecka den här veckan, sköönt. Bal på onsdag också. Köpte en klänning igår från Topshop och i morse fick jag världens finaste klänning av mamma och pappa, meen oskön som jag är lämnade jag tillbaka den. Det känns så fruktansvärt ovärt att ha en för fin, dyr klänning en gång (och aldrig mer) som dessutom 3 andra kommer att ha på balen också. Så därför lämnade jag tillbaka den, tacksam som jag är.

Nu ska jag fortsätta med plugget, kul.

pussi

Söndag

Sitter och försöker plugga, det går inte sådär jättebra. Har legat ute i solen och läst idag, och nu försöker jag skriva på mitt religionsarbete, men det går skit dåligt. Jag hittar ingen bra fakta och i övermorgon ska det vara inlämnat, ojdå...

Imorgon fyller jag år, ångest. Undra hur det kommer att bli när jag blir gamal om jag har ångest redan nu...? Haha, jag tänker alldeles för mycket.

Aja, i helgen har det varit riktigt dålig uppdatering men jag skyller på att jag har varit såå busy!


God morgon...

... äntligen en god morgon. Jag är utvilad, huset är städat och solen skiner. Igår var jag bara hemma, min syrra och hennes kille kom förbi och dom bjöd mig på middag. Väldigt trevligt.

Idag ska jag plocka i ordning det sista här hemma, sedan ska jag in till stan och kolla på balklänningar och sen hem och plugga, kuuul!

Men vi hörs sen, pussi

FEST ELLÖR!?

Hellooo!? Fhyyy miiig, har inte bloggat sen i FÖRRGÅR?! Sorry.

Igår hade jag fest, väldigt festligt var det. Först hade jag lite födelsedagsmingel med massa tjejer och sedan kom det hit mer folk. Det var väldigt trevligt, och nu har jag städa heela dagen lång. Jossan är världens sötaste tjej på fyllan, hon ropar på mig som om någonting brinner inne i köket, två gånger, sedan kommer jag inspringandes med andan i halsen och frågar var det är. Jossan sänker rösten och "tänder puppy eyesen", "finns det mer vin"?. Haha, Sara kommer fram och säger att hon ska äta lite innan, vilket hon gör. Kvällen slutade ändå relativt tidigt för Jossan, hon blev nog lite för överförfriskad, men vi gillar henne ändå.

Idag har jag och Sara samlat VP (vuxenpoäng, för er som inte vet, helloo?!), vi har pantat flaskor, burkar och sorterat "färgat" och "ofärgat glas". Sedan har vi också köpt toapapper.

Efter lunchen gick vi och la oss, sov typ i två och en halv timme och vaknade upp fär typ 30 minuter sedan. Mycket skönt. Fast nu är jag nästan ännu tröttare än vad jag var innan, men men, man får stå sitt kast.

Nu ska jag gå och plocka i ordning det sista, TACK ALLIHOPA FÖR IGÅR.

Pussi så länge <3

GÄSTBLOGG

Hej igeeen!
Nu har jag kommit hem till Slebbis. Har blivit en ovana att inte kunna sova själv nu när jag har sovit här så mkt =)
Har tänkt lite på det, man klarar sig på egna ben hur bra som helst, tills man hittar något man blir beroende av. Då blir man en sån fruktansvärd sucker på millisekunder. Nu var det här kanske ett dåligt exempel, att sova hos Ebba, men ni kanske ser min point?
Ta till exempel kärlek, man har kul med sina kompisar, mår bra och bara njuter av livet, tills man träffar någon och släpper allt, eller iallafall mycket, bara för att få vara med denna person. Jag har gjort misstaget en gång och det gör jag inte igen. Det är nog det dummaste man kan göra, släppa sina vänner helt för kärleken, för vännerna består även om inte kärleken gör det. 

A relationship starts with a smile, grows with a kiss and ends with a teardrop...
Sad but true.

Enough med depptext. Imorgon ska vi fira Ebba så att det smäller om det. Tror inte att Ebba har förstått hur mycket alkohol hon har köpt egentligen, det kommer att räcka till två fester plus hennes studentmottagning, minst!!



 

Fhyyy miig

Det är typiskt Sara att säga så, som om man vore någon slags hund, en jättestor hund. Jag kom precis hem från Sara, har varit där hela kvällen och inte gjort någonting, så nu känner jag mig avslappnad och fit for matte c nationella imorgon. Hon (Sara, Sara, Sara, känns som om jag pratar om henne hela tiden, men i alla fall) kommer hit snart igen, ingen av oss ville sova ensamma inatt heller, så då får vi sovsällskap av varandra.

Dålig uppdatering idag igen, fhyyy miig. Men min ursäkt är...det finns ingen. Jag har känt mig så tom nu när jag har varit sönderstressad för alla stora, avgörande prov nu så det ända som jag har i huvudet är typ en massa tal och psykiska sjukdomar. Jag är totalt blockerad känns det som. Men jag hoppas det släpper efter provet imorgon.

Imorgon är det fredag, sköönt. Hade fått för mig att jag jobbar på söndag, men det var heelt fel, så då kan jag faktiskt plugga lite på söndag.

Men nu måste jag gå och tina en fralla som jag ska  ha till nationella imorgon, jag kan ju inte sitta där på tom mage liksom, haha!

Sara (Theodore) Hernmark kommer eventuellt  gästblogga lite senare också, missa inte det! Love, love<3

Sovit gott?

Jag har jäte brådis, Jacob kommer om någon minut sedan ska vi åka till skolan, vi hörs senare allihopa!

Sov sött...

...dröm blött.

Sleep tight, all night.

God natt, min katt.

Love, love, love <3

Godkväll!

Jaha, vad nu då? Har precis ätit middag (blodpudding och potatisbullar, gott, gott). Nu kommer mer än hälften av er tänka usch, men jag gillar faktiskt det. Haha!

Sitter och pillar på min önskelista fortfarande, ångest. Men jag har faktiskt hittat en del grejer nu, lite i alla fall. Ska sätta mig och läsa lite psykologi snart också, wiie.

Camilla smsade för någon timme sedan, hon ville typ ut tror jag. Faast jag har bestämt mig att ta det lugnt ikväll, jag måste verkligen ha min sömn just nu, är fruktansvärt trött hela tiden, dessutom ska jag skjutsa mamma och pappa till Arlanda imorgon och jag gillar inte att köra "dagen efter".



En princesstårta till en princessa.


På måndag fyller jag år, usch. Hörs snart igen, love love<3

Allt annat än att...

...plugga. Suck.

Jag hittade en liten rolig grej, gå in på bloglovin.com och sök på min blogg så kan ni premenurera på den! Kul va?! (?)...eeeh, haha.

Jaja, nu ska jag väl ta tag i pluggandet, försöka i alla fall...Det är svårt,




...

Luncha med Papi!

Jag kom precis hem igen, sköönt, hade bara två lektioner idag. Snart ska jag och pappa åka och käka lunch på "italienaren" som han kallar den.

Jag pratade med min marknadsföringslärare idag, han håller fast vid att jag är en "smart blondin", och han trodde "att det inte fanns några sådana"...hmmm, ska jag ta det som en komplimang eller? Han har sagt flera gånger att man kommer komma ihåg mig eftersom "jag sticker (tydligen) ut". Ibland kan sådan vara lite kul att höra, om jag sticker ut på en positivt eller negativt sätt vet jag inte ritkigt, det beror kanske från vilken synvinkel man ser det ifrån, men ändå, det är bra att bli ihågkommen i alla lägen.


Förresten, kolla den här reklamen, det är så söööt! <3

Hello gorgeus!

Gooood Mooorgoon!

Solen skiner idag igen och jag har nytvättat hår, vääldigt skönt. Igår blev det en dåålig uppdatering, men idag får jag väl ta igen det. Idag slutar jag typ halv 12 eller något, så då måste jag åka hem och plugga, egentligen är jag mindre sugen på det men what to do?

Hej, Jerry, Hej Klingan! Hur mår ni? Vi ses snart i skolan, can't wait!



Love, love <3

Ojoj!

Nu har jag ju varit borta heela dagen låång, saknat mig?!

Jag kom precis hem, först var jag på en teater (frivilligt) med skolan. Jag flydde i pausen, "i väntan på Godot", hemsk. Se den inte. När jag var på väg hem ringde jag Linus, (syrrans x, vi har väldigt bra kontakt) och så åkte jag hem till honom och drack kaffe och diskuterade livet (väldigt djupt, haha). Och nu ligger jag här och kollar på CSI NY, mycket spännande.

Imorgon är en kortdag, vilket blir väldigt skönt, har ställt klockan på HALV sju, måste tvätta håret innan skolan.

God natt allihopa, I know you love me <3 xoxo

Helloo?!

Saknat mig?!

Nu sitter jag här 40 minuter FÖR TIDIG, jag som tänkte att jag kanske hann ta en lite sovis på 15 minuter, det sög. Hmm. Imorgon är edt redan onsdag, lillördag och även två dagar kvar till helgen! Skönt. Dock ska jag jobba (!) på söndag, men jag har i och för sig typ inte jobbat på typ två månader nästan, så jag kanske inte ska klaga.

Idag har vi "övning inför balen". Jag hatar sådana tillställningar (övningar alltså), det är bara en massa svettiga människor som man aldrig ens sett någongång, det är ju liksom så många. Aja, jag får väl bara bita ihop, undra om de tar närvaro?


Jaahaa, nu måste jag snart gå, Pussi så läänge <3


GOD NATT

Har precis läst nya Veckorevyn och nya Chic som kom hem i brevlådan idag. Men nu ska jag gå och lägga mig, har typ inte sovit på hela helgen.

Godnatt kära vänner, love love <3


Kom att tänka på en sak...

... jag tror inte att det är många som förstår att jag driver ganska mycket med mig själva och min omgivning, ironi kallas det.

En liten hemlis såhär på kvällskvisten:

Jag vill egentligen vara brunhårig, och ha kort page. Helst av allt skulle jag vilja klä i jordnära färger som mossgrön, grafitgrå, havsblå och bajsbrun. Jag älskar långa promenader i skogen och det jag skulle vilja sysselsätta mig med på dagarna är att sticka halsdukar och tallriks underlägg i jordnära fina färger.
 



Nej nu ljög jag igen, jättetråkigt.

Födelsedagspresenter

Aaaah, jag HATAR att fylla år. Det är bara en massa skit. Först ska man försöka komma på något som man ska önska sig, sedan blir man bara alltid besviken. Usch, fy blä! Jaja, ångest, ångest. Nu MÅSTE jag sätta mig ner och tänka lite innan mamma och pappa begär skiljsmässa med mig bara för att jag inte kommer på något att önska mig.

1. Jeansjacka, från Zara
2. Skinnjacka
3. Juicyset
4. Marc by Marc Jacobs ballerinas
5. Tan Can
6. Parfym, The Beat Burberry, Jessica Simpsons nya
7. Remington Spin Curl, hårfön som lockar håret (!)
8. Smycken från Dyberg och Kern



någon som kan något om "kvinnan i det muslimska samhället?"

Aaaaaah, trött, trött, trööööööött. Nu sitter jag och håller på med Religionen, har en FET inlämnning som ska vara klar nästa vecka. Lite spännande är det väl, men inte när typ hela ens liv ligger på den här uppsattsen (överdrev kanske lite).

Jaja, hade tänkt att göra en riktig önskelista senare idag igen, börjar bli lite brådis med det och mamma och pappa tjatar hela tiden, "vad önskar du dig i fördelsedagspresent och studentpreseeent?!". GAH, jag blir så trött.

Ska fortsätta med mitt pluggande, kul.


xoxo

Hallåå?!

Hej allhopa, riktig dålig uppdatering idag juhe. Men som sagt, igår var jag ute tillsammans med Sara, Bea och Jennifer. Det var hur trevlig som helst, och den "tidiga" kvällen som vi hade planerat slutade hårdare än vad som var tanken.

Nu ligger jag och Sara i min soffa, vi har precis kollar på Alvin och gänget, igen. Det är Saras nya favoritfilm, den har varit min alldeles för länge nu.

Snart ska jag gå upp och sätta mig och plugga, men först ska det laddas upp lite bilder från gårdagen (kvällen?).


VB- världens bästa

Sara och Jennifer.

Jag och Sara utanför Harry Potter porten.

EbbaSlebba

Beatrice med sin ögoninflammation

Pussi så länge,

fest!

Jaha, nu sitter jag här igen. Jag fick med mig Sara trots allt. Jag ska snart åka och plocka upp henne, sedan ska vi in til stan. Vi börjar nog på Treat, sedan blir det Cafét. Det var ett tag sen nu, men det blir kul, FEST! Haha!

Såhär ser jag ut ikväll:



Sitter och lyssnar på "Baker street", är sjukt taggad, men nu måste jag gå och fixa det sista. Kommer med massa bilder imorgon. Love love <3

Cola Light

Jag har börjat drömma jäätte konstigt de senaste nätterna. Inatt vaknar jag med andan i halsen och bara måste ha cocacola light. Jag låg i sängen och övervägde att GÅ till statiol och köpa cola eftersom vi inte hade någon hemma. Jag var helt lost och förstod inte vart jag skulle ta vägen. Haha! Dessutom så drömde jag en massa annat konstigt, men det tänker jag inte berätta, lite för privat...haha.

Jaja, jag har faktiskt pluggat lite nu, eller jag har i alla fall gjort nationellt prov del 1, alltid något, jag brukar tänka att det är ju tanken som räknas. Så det så.

Hmm, undra om jag får med mig Sara ut ikväll, hon lät inte sådär jätte övetygad för någon timme sedan. Men i och för sig så har jag hört att jag har en väldigt bra övertalningsförmåga, så jag kanske kan få henne att ändra sig. Igår var hon allt taggad, fick ett sms där det delvis stod typ "fest imorgon" eller något sånt så det kanske ligger och gror i hennes, i det omedvetna, Freud ni vet!



Peace!


önskelista

Hmm, det är svårt det här med önskelista, men jag har gått runt och funderat lite nu.

1. En skinnjacka, lite trött på den vanliga svarta.
2. Ett nytt Juicyset, alltid mysigt att ha.
3. Parfym, The Beat Burberry eller Jessica Simpsons nya.
4. Tan Can, dom tar slut så fort, lika bra att ha en på lager.
5. Marc By Marc Jacobs ballerinas.
6. Ford Mustang, Chrysler crossfire,går också bra.
7. Crossover Nautique 216 V (en wakeboard båt för er som inte förstod det) + en ny wakeboard när man ändå är igång.
8. En söt liten vovve.

En jättesöt hund / hundvalp     

 

Det kändes lite som jag spårade på slutet. Aja, nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta bort det överflödiga busen, sedan ska jag väl åka och hämta Partpärlan, hon duger. Seeen matte...hmm undra om det kommer bli av. Love,love,


Whatever you like

Nu har jag precis ätit lunch, gissa vad? Risbergs prinskorv och äggröra. Gott, gott. Risbergs är bäst på korv, så att alla vet!

Nu håller jag på och städar och rensar lite, brukar lätt bli så när man egentligen plugga. Hmm... Försöker också fundera ut vad jag ska önska mig i födelsedags present och student present. Jag har ingen aaaaning?! Jag hatar att försöka önska mig saker, det känns som man redan har allt då, och då får jag bara ångest.

Jaja, jag ska väl fortsätta med mitt städande, sen blir det matte c, typ... Lyssna på låten, ibland förvånar jag mig själv väldigt mycket, men jag gillar den, det är skönt beat, eller något. Haha! Pussi <3



Slebbas:



- Userveringar, och vårshopping.
- Yakitorispett, det är faktiskt väldigt gott.
- Tan Can, love of my life.
- Onsdagar och söndagar, inte liika mycket folk.
- Lösögonfransar, jätte fint juhe.

- Taxichaufförer som försöker lura en.
- Rötmånad, pappa blir så kinkig då.
- Äcklig brun-utan-sol som bara fläckar sig.
- Lördag en lönehelg ute (problemet är att det blir föör mycket fest, går det?)
- Limmet man får med i lösögonfranspaketen.








if you seek a my

God morgon allihopa! Ligger i sängen och kollar på MTV nu, och min favorit Brittan är på, (kan man säga så?).



Mitt huvud värker och jag har tyvärr ingen annan än mig själv att skylla. Gårdagen var väldigt trevlig, vi började som sagt hemma hos Agnes där vi käkade middag och förade lite. Sen fick vi skjuts in av Maria till woken för att fortsätta föra lite mer, sen gick vi till skivan som låg ett stenkast därifrån.

Det var sjukt stel när vi kom dit och folk kollade på oss som om vi vore ufon. Men vi gick ändå ut på dansgolvet och drog upp alla sippa människor från sofforna och tillslut blev det lite drag i alla fall, haha, bra gjort (gärna med finsk dialekt som i ondskan).

Happ, vad händer idag då. Först ska jag ligga kvar här ett tag och slicka mina sår. Sedan hade jag faktiskt tänkt att plugga lite Matte C, har ju nationellt prov på fredag (!!!). Evetuellt lite religion också. Ikväll är det kanske utgång igen, Cafét är faktiskt skitbra  på söndagar, ska väl också ringa och terra Sara snart, det är näligen hon som är kvällens offer ikväll.

Jaja, här kommer lite bilder från igår:



Jenna och Agnes.



 Jag kallar henne för Sötwedis.



Jenna, Vansessa och Agnes.



Jag, Jenna, Vanessa, Randomkille och Agnes.

Vi hörs sen allihopa, pussi så länge.

Brådis!

Hej! Dålig uppdatering idag igen, jag har varit busy busy hela dagen låång. Träffade min syrra inne i stan och gick runt där med henne. Köpte ett par rosa byxor, jätte fina. Nu ska jag först iväg till söta Agnes för att äta middag, sedan ska vi in till stan och sedan på skiva.

Här är det jag köpte igår.



Rosa byxor från VILA, Bikini från H&M, Rosa linne från Topshop (det är ascoolt på) och ett par rosa Converse.



Sedan köpte jag också den här klänningen från Whyred, inget speciellt men lite mysig.



Nej nu har jag jätte bråttom, hörs imorgon med massa bilder. Pussi



God morgon...

...god morgon. Nu ligger jag i sängen och datanördar mig lite, väntar på att Sara, Theodore, Hernmark ska vakna till liv. Hon ligger här i min soffa och snunsar.

Igår var en mycket trevlig dag. Jag gick först på stan tillsammans med Johanna och sedan bestämde jag och Sara för att spendera kvällen tillsammans. Problemet med mig och vår är att jag alltid blir så fruktansvärt shoppingsugen. Dessutom blir det bara värre när solen stårlar, och alla fina kläder ligger och lyser i "vårens vackra färger". Haha. Jag visar upp allt sen.

Vi kom till East vid åtta någon gång. Sedan fick vi bord ute brevid Bobby och hans crew, (woow)(?). Sara har nu äntligen förstått att East är bäst, förut tyckte hon att det var lite "överskattat" men efter att ha ätit nummer 37 blev hon fast. Så vi har en ny Fredagsrutin som för mig låter alldeles jättebra. Vi skulle egentligen fortsatt vidare till utecompaniet, men precis när vi hade frågat om notan öppnade himmlen sig och det började spö regna. Vi tog det som ett tecken och stannade kvar. Brevid oss satt också en crazy lady och hennes fulleman. Helt plötsligt lägger hon sig typ på vårt bord och berättar att hon hade köpt det där albumet med hon som sjunger "åh snälla snälla snälla" någonting. Hon menade att eftersom hon kom tvåa så måste det finnas något mer med henne. I vilket fall, skivan var alltså helt okey sa hon, hmm? Sedan fick fylleparet varsitt glas vatten, och sedan gick dom.


En liten bild på en social Sara, haha.

Idag har jag inte sådär jätte mycket inplanerat. Jag ska väl i alla fall hämta bilen som står vid Danderydssjukhus och sedan ska jag hänga med Agnes ikväll, vi ska på skiva tillsammans, mysigt. Vi hörs sen. Love, love.

GOD NATT!

Okey, gissa vem Theodore är?! Hmmm, that's a secret we'll never tell...(?) Haha. Som sagt, vi har haft en mycket trevlig kväll på East. Därefter tänkte vi dra oss vidare till utecompaniet, men då spöna slog i backen så tog vi det som ett tecken från Gud att vi skulle sitta kvar och sedan hem till Alvin.

Förlåt för en usel uppdatering idag, jag är HEMSKT ledsen, speciellt för dig Jerry. Nu ska jag och ..... gå och kolla på Alvin och Gänget, världens sötaste film. Imorgon blir det mer fest, FEST! Dessutom kommer ni få se var jag köpte idag, kul va?!

Love love<3 I know you love me,


Gästblogg

Tjena, go'kväll!
Nu har jag och Ebba Slebba precis kommit hem från en lång och trevlig middag på East. Kvällen började med att jag vägrade inse att vi skulle få i hos en flaska vin och insisterade på att vi endast skulle dricka två glas. Dock, smart som jag är, insåg jag inte att det straxt skulle bli tre glas och LÄTT en flaska som Ebba insisterade på att beställa... Tar på mig Dagens Blondin!
Efter en fantastiskt god middag  (nr.37) tre timmar senare efter en massa skratt och snack så var vi dagens hjältar och tog kort på BlondiBellas frisör Bobby och hans kompis Robinson Angela och skrattde åt dem i smyg...
Så från och med nu har vi en ny fredags rutin, nr. 37 och from. nästa vecka en flaska (och inga små glas) vitt och en massa skratt och snack. Jaaag gillare!
Sen tog vi en snabbis förbi Larran och sa hej till några bekanta för att avsluta på Sleven och hem för att se på vår nya favorit ALVIN OCH GÄÄÄNGEEET!


And who am I? That's a secret I'll never tell...


(I'm Theodore!)

Alla älskar fredagar!

Yes, skolan är äntligen slut för den här veckan och nu är det HELG! Fest! Naturprovet gick sådär, men nu är det i alla fall över. Är hemma nu, tänkte röja upp lite här, ser inte ut som pedant Slebba har varit framme. Ska in till stan snart också, ska försöka hitta en klänning till balen, sen vill jag ha ett par rosa Converse också, otippat va?

Förresten, Klingan i min klass sa att jag skulle gå in på flashback.se (com?) och skriva att jag hade topplessbilder på bloggen och att jag då skulle få typ 2000 besökare med en gång. GUD VILKEN BRA IDÈ, tror att jag ska göra det med en gång faktiskt. Troligt.
Dancemoves that rock!



Världens coolaste unge i röd tröja, kolla på hela! Haha!

Jaja, ska fortsätta städa nu, hörs sen. Pussi!
 

God morgon!

Hej allihopa! Nu sitter jag i soffan tillsammans med Sara, vi ville ha sovsällskap så hon följde med mig hem igårkväll. Vi kollade på världen bästa film ALVIN OCH GÄNGET så jävla söta, vi gillar den.


Lika glad som alltid!


Idag är det fredag och en mycket efterlängtat helg är på ingång. Men nu måste jag rusa, "skolplikten kallar". Pussi så länge.


grattis sara!

Jag tänkte bara säga grattis till sötaste Sara som fyller 19 idag. Grattis Sara!


Sushi

Sitter just nu och äter min middag alldeles själv eftersom pappa är på landet och mamma är på gården. Jag åkte iväg och köpte sushi, och vad kan vara bättre än att sitta och blogga och äta samtidigt...tragiskt? Kanske, men jag har faktiskt vänner, jag lovar...(?)

Jahaa, ska i alla fall hem till Sara snart och fortsätta plugga, det är roligare än att plugga ensam. Men först ska jag äta upp min sushi och dricka min cola light!



Pussi så länge

av mårten hylin

Ok, det handlar om en liten blond flicka som har tråkigt, hon är oftast mycket glad, trevlig och snäll och hon ger små pojkar runt nora torg skjuts. Hon brukar blogga och älskar fest. Hon har en fin vit golf. Hon ska snart gå ut skolan och är mycket glad över det, hon är också den yngsta i familjen, men det är fest enligt denna unga damen själv. Hon har tråkigt men det kommer inte hålla i sig länge! Hon undrar vad hon ska göra i helgen, woken eller ska hon ta det lugnt? Det vet hon inte än. Idag gjorde hon en jätte bra scen på teatern och är jätte glad över att den gick så bra! Snipp snapp slut, nu är sagan slut för denna gång // Mårten, Partymårre, Fjortismårre Hylin

Här är också Mårtens favoritlåt.




Sjukt bra koncept!

Jag kom att tänka på en sak. Hemglassbilen! Vem kom på den ideén, den är ju galet bra och om jag hade "blivit för gammal" så hade jag definitivt hoppat ut ur huset varje gång den kom som man gjorde när man var liten... Men egentligen så finns det väl ingen åldersgräns för att äta glass, men att stå där med grannarnas snorande ungar som har värre beslutsångenst än jag lockar faktiskt inte sådär jätte mycket. Faast nästa gång kanske det är dags igen, den kommer på mådagar va...?


Idag har jag nästan inte haft någon lektion alls, men ändå kom jag hem nu, det sög ju. Men nu ska jag gå och plugga, har naturprov imorgon som jag måste få MVG på, fest.
 
Här kommer en bild från mösspåtagningen också.


 Pillan och jag i bakgrunden.

xoxo

Häärlig morgon!

God morgon allihopa!

Solen skiner och jag är på lika bra humör som alltid annars (?!) Idag börjar mogonen med sceniskt karaktärsarbete vilket är ett väldigt mysigt sätt att starta up morgonarna på, speciellt om man jämför det med Matte C som jag har på månsdagar och onsdagar. Jag har även lovar att hämta upp Mårten på vägen också.

Jag älskar den här låten, mycket fina minnen.



David Gray, Sail Away



Jag är på bus humör idag (för ovanlighetens skull), se upp!

Until we bleed

Nu sitter jag och skriver det sista för idag. Jag har tagit en lång och varm dusch, tvättat håret med silverschampo (så det typ blev lila, oops?!) och även pluggat lite. Duktigt Slebba. Snart är det dags för min nybäddade säng som bara står där och väntar på mig. Har sovit dåligt de senaste nätterna, därför blir det tidigt för mig idag.

Varje natt innan jag går och lägger mig brukar jag tänka på några positiva saker som jag har gjort idag, eller som har hänt mig, eller som jag bara är allmänt glad över att jag har.
- Jag har världens bästa mamma och pappa (jag vet att man brukar säga så, men dom är verkligen bäst)
- Jag har kompisar som jag bryr mig om och som jag blir glad av.
- Just nu sitter jag i min soffa i min vita favorit morgonrock (kvälls?) och bara har det allmänt mysigt, det är inte en självklarhet för alla att man ens har tak över huvudet när man ska gå och lägga sig, det ska man faktiskt inte glömma bort!





















GOD NATT!


yeah


spottifaj

Igår skickade kära Jojjo (www.aktuelle.blogg.se) en Spotify länk till mig så nu har jag det också, det är ju grymt! Just nu sitter jag och lyssnar på Show me love, det är väldigt mycket minnen, och det första jag tänker på när jag hör den är Nannsou och WR. Haha!

Nej, nu SKA jag faktiskt plugga, (försöka i alla fall, det är ju tanken som räknas). Jaja, pussi på er så länge.

Shit happens when you party naked!


Konsekvenser och eftertanke.

Jag har skit tråkigt, borde egentligen plugga, men hur kul är det?

Jag står för det mesta jag gör och jag skäms inte över något som jag har gjort tidigare. Men att prioritera och tänka över konekvenser innan man gör något handlar inte om att begränsa sin vilja bara för att det inte ska snackas om det. Sådant jag berättar och sådant som jag har gjort har med mig att göra och det är sån jag är. Man gör olika val, val som påverkar både snack och relationer efteråt, när man bortprioriterar det, betyder inte det att man inte kan stå för något man har gjort innan.

Jag tror att vi svenskar är för enformiga och för rädda för vad folk ska tycka om oss. Man måste hitta en balans, och den gränsen är oftast hårfin. Det klart man ska anpassa sig och vara försiktig, men bara för det ska man inte behöva ändra sig, tänk efter först bara.



En bild tagen från sommaren 2007, haha!

Aj,aj!

Jag har ett läppglans som ska göra läpparna större. Det fungerar så att det bildar en infektion i läpparna, det är därför dom svullnar upp. Det gör så fruktansvärt ont, fast jag gillar det lite faktistk. Haha! Den heter Lip enjection Super Size och kommer från TooFaced. Jag älskar Too Faced smink, dom har så fina burkar och man vill ta med allting hem och bara sitta och kollar på det!



Extreme Lip Plumping Gloss?

Kul vecka...



JAG VILL INTE MER NU...

10 saker ni inte hade någon aning om...!

Kom precis hem från skolan, och jag hade varit på bra humör hela dagen tills den sista lektionen då vi hade IE med Daniel som sänkte mitt humör till botten, synd.

Okey, jag vet att det är många som tror väldigt mycket om mig, meen nu ska jag avslöja lite "dirty" secrets om... MIG! Haha, kan bli kul för dom som inte riktigt vet hur jag är.



Okey, here we go:

- Jag är en pojkflicka.
- Jag älskar Risbergsprinskorv.
- Jag var "punkare" i mellanstadiet.
- Jag önskade mig ett tält i konfermationspresent.
- Jag mår som bäst när jag sitter på en klippa och kollar på solnedgången.
- Jag har haft sex på alla skolgårdar jag gått på...
- Jag gillar inte mina extensions, men jag har det ändå (?).
- Jag ska köra Formel 1 när jag blir stor.
- Jag lyssnar fortfarand på SOAD.
- Jag tog hål i öronen för bara några månader sedan.

Surprise!



God Mooorgon!!!

Hääärligt, solen skiner och jag har mys kläder på mig. Kände att det var en sådan dag idag. Idag har jag en massa roligt att berätta, lite små "dirty secrets" om mig som är väldigt otippade för dom som inte käner mig så bra, haha.





Jeansshorts, linne, munktröja och keps, (vet att mitt hår kommer bli smutsig senare, ooops!).

Just nu sitter jag och sjunger med GNR (Guns 'N' Roses), "Mr Brownstone", fest.! Nej, nu ska jag åka iväg med Pärlan till skolan, yeah!


"snart god natt min skatt hälsning"...

Nu ska jag gå och ta min kvälls dusch, jäätte skönt! Men först vill jag bara göra en lite "snart god natt hälsning". God natt min älskade Beccis. Och dröm sött Mickis.

Jag har jätte tråkigt...






Sleep tight, allright?!

You know you love me, xoxo
 

Lycka?

Vad är egentligen lycka?

För mig är det när jag bara känner att jag är så glad att jag inte kan låta bli att prata, jag kan inte sitta still, jag kan inte låta bli att dra mina ganska torra skämt, jag kan inte låta bli att smitta av mig på andra. Jag känner mig som lyckligast när jag känner mig så energisk så alla problem bara rinner av, då allt som alltid känns tungt känns så himla lätt. Och då när jag får ett lyckorus som bar vibrerar genom hela kroppen. Ja, häärligt!

Lycka är väl egentligen ett väldigt individuellt tillstånd.



Lyckliga jag!

ganska otippat mig kanske...?

- Kiss me thru the phone, Soulja Boy
- Love, sex, money, Ciara feat. Justin Timberlake
- We Made You, Eminem (!)
- Until We Bleed, Kleerup

NANANNNAAA LAALAA!


Fest, eh tror det?


Slebbas :

Okey, alla som dras med mig hela dagarna vet att ordet Fest är ett signat ord, som ungefär är motsvarigheten till bäst, asbra, toppen, jaa ni fattar. Så då tänkte jag såhär: Saker som är bra är Fest! Och det som är dåligt är... Ofest (?).



- Alla älskar helger, jag med, fest!
- The mentalist på Tisdagar, YES!
- Rosa...får jag ens säga sådär, Sara?
- Nya vår skor, helst så höga som möjligt.
- Pippi Långstrump.
- Sist men absolut inte minst, Mamma och Pappa.

- Arga lärare, bara för att vi hade lite för kul på mösspåtagningen.
- Stickiga, tjocka, och klumsiga tjocktröjor.
- Plugg.
- Fula Lasse Åbergglas som typ alla får i studentpresent.
- Linda Rosing, "Den rätte för Rosing".
- Efterfester, hallå? Det blir aldrig något av de, för fulla, trötta, kåta.

Plugg, plugg, plugg och åter...

...PLUGG



jag-dör

Faast, jag är ändå ganska duktig på att fördriva tiden med annat ifall jag har riktigt tråkigt. Typ ta massa töntiga bilder när jag sitter i ming rosa (såklart) mjukisdress och försöker trycka in information om neuroser och nervsystemet. Duktig Slebba som Sara skulle ha sagt...typ.

Försöker vara positiv, och motiverad...

...men det är ju faktiskt jätte tråkigt.


Lunch från Gateau, även kallad "Gattan"

Nu sitter vi här runt bordet och äter baguetter från Gateau med kalkon ceasar. Mycket gott! Vi försöker plugga, meen det blir lätt så att samtalsämnet spårar ut mot något helt annat.

Camilla, Pillan Gustafsson sitter just nu och snyter ut sin hjärnan, samtidigt som hon ligger och gör situps. Nu måste jag fortsätta in i marknadsföringsböckernas interressanta värld.
 



Tack och godnatt...

...för mig, för min nya "storblogg" och för ett underbart men otroligt slitsamt liv.


Först vill jag bara reda ut en sak innan jag lägger mitt söta lilla huvud på nattkudden. Varför ska man bli så beroende av något som man egentligen vet att man klarar sig utan, det blir så mycket problem, och jag vet själv hur svårt det är när sådant händer. Jag önskar att man skulle kunna hjälpa till mer än vad man kan, att det bara fanns några små ord, och en superhjälpande hand man kunde ta till då ens vänner känner sig lite nere. Hmm, kanske något jag borde uppfinna...

Jag tänker på dig, sov gott nu och dröm om mig så ska du se att allt känns bättre.


Bimbo

I Tyskland så betyder Bimbo samma sak som amerikanskans Nigger.

Jag frågade en vän om han kunde definiera ordet Bimbo, hans svar löd sådhär: "Bimbo är en skön jävel som skiter i allt och bara kör...typ". Jag gillar den definitionen, det känns mer som en ärlig syn på en tjej som vågar ha kul och som vågar synas. Folks visioner om att alla tjejer som är blonda, syns, hörs och tar plats är en bimbo är helt fel, det är ute och det missgynna ungefär 50 % av vårt lands befolkning. Usch, fy, blä.

Så då var det också överstökat. Härligt!






Fräscht

Nu har jag gjort en ny blogg. Varför? Joo, "alla" klagade bara på den gamla adressen, www.annamariaebba.webblogg.se, så jag bestämde mig för att byta. Det blev mycket bättre, och vääldigt seriöst, www.ebbaslebba.blogg.se. Vad får jag allt ifrån?

Okey, men mycket har hänt under de senaste veckorna som gått. Det har varit en hel del studentskivor, och en helvetes massa plugg. Sjukt skön blandning. Dessutom har jag fått klagomål på den förra bloggens innehåll. Camilla och Sara vill höra det senaste "latteskvallret" (?).

Okey, vart ska jag börja, antingen kan jag prata om en massa skandalösa saker som händer i vår skola...eller inte. Det vore ju att lämna ut någon och det är ju inte riktigt min grej.

Jag kan ju börja med att lägga ut en del bilder från de senaste veckorna.



Den här bilden är från i Lördags då Agnes, Frida, Lillian och Louise hade sin skiva.



Den här bilden är från förra Måndagen då Camilla, Sara, Jossan och Mickan hade sin skiva.



Jag och Beccis.



Mösspåtagningslunch hemma hos mig.



Skolgården, lärarna sa att vår mösspåtagning var det värsta de har varit med om, därför bestämde dom sig för att stänga igen balen flera timmar tidigare...

RSS 2.0