Det sista inlägget.

Nu sitter jag här på min altan ute på landet. Jag har varit här i ungefär en vecka nu, och det har varit väldigt behövligt ska jag säga er. Det har varit en "tuff" sommar, med mycket festande som jag efter någon månad kände av i kroppen. Därför valde jag att rehabilitera mig på den plats som ligger mig varmast om hjärtat, Grönsholm.

Jag har kommit fram till en hel del saker. Bloggen som jag startade i våras har bara fyllts med en massa ointeressant dynga, där inläggen inte har haft någon betydelse alls. Inlägg som handlar om mig, vad jag  gör på dagarna, vad jag "hissar och dissar" ligger det egentligen ingen betydelse i. Det finns redan 100 000- tals sådana bloggar så varför ska jag vara en utav dom blonda bloggarna som berättar om sina spektakulära, fantastiska, händelserika och glamorösa liv. Nej, det var inte riktigt det som jag ville få ur mig.

Igår läste jag bloggen som jag, Anna och Maria startade i ettan. Då fanns det fortfarande lite "tyngd" i det man skrev. Eller tyngd, och tyngd kanske inte är rätta ordet, men det var inte bara massa skit om tillexempel vad för läppglans som man använder.

Jag vill avsluta med att säga hej då, och tack alla ni som har gjort min sista termin i skolan så otroligt bra, bland de bästa någonsin. Nu är det sommar, och jag har hela livet framför mig.

Love, love <3


Islatte på soyamjölk och en jävla massa packning...

Hmm, hur ska det här egentligen fungera. Jag har redan fyllt min (förstora) väska med grejer, och hälften av allt som jag ska ha med mig ligger i tvättmaskinen. Jobbigt läge alltså. Jaja, det löser sig, det gör det alltid. Fast jag är lite orolig  veckan på Hultsfred.

Såhär kommer jag se ut när jag kommer med all min packning, glamoröst huh?


1. Tänk om någon skär sönder eller sprejar på mitt tält som jag fick i konfirmationspresent (!? ja ni läste rätt), då blir jag ju ledsen.
2. Om någon nu "bryter sig in" i vårt tält och tar mina kläder, kläder som jag köpt för att "passa in" (skämt och sido) men som jag faktiskt tycker om. Vad fan gör jag då?

Hmm, eh jag kallar det för "living on the edge", eller något...



Jaja, ska hälla i mig resten av min islatte gjord på soyamjölk. Det är mitt nya craving, kan man säga så? I alla fall, Nespresso, dom gula patronerna som har lite honungssmak i sig, och sedan massa is, och lite soyamjölk, voilá!

Love, love <3

Vart är vi påväg?

Hej igen. Var väldigt länge sedan. Varför vet jag inte riktigt. Jag tror att jag kom på att jag bara började skriva om en massa ointeressanta saker (som egentligen fler vill läsa om) som inte har någon betydelse. Förut kunde jag ofta sitta och filosofera fritt, och då också ofta framför datorskärmen. Jag vet att det inte var många som orkade läsa allt skit jag skrev då, men det hade/har ingen betydelse. För mig är det viktigt att bara ha någonstans att få ut sig sådant som andra inte orkar lyssna på.

De senaste veckorna har jag  råkat "halka" in på en del olika bloggar, och den ena är värre än den andra. De som gör bloggarna "framgångsrika" är skitsnacken och bråken som de har imellan sig. De värsta av all är att de sitter massa småtjejer som tar efter allt skit som skrivs och de ser upp till några som egentligen borde sitta hemma på kvällarna tillsammans med sina föräldrar och kolla på Bolibompa. Usch, jag blir nästa mörkrädd. Vet deras föräldrar om hur mycket de hänger ut varandra, och inte minst sig själva. Borde det inte finnas någon som har koll och är ansvarig för bloggandet. Kanske någon form av åldersgräns kanske?

Jaha, och vad har jag gjort de senaste veckorna då? Jo, det har väl blivit en del festande, men både igår och idag har jag varit på landet. Jag kom alldelesnyss in från solstolen, väldigt skönt. Ikväll ska jag och Mammsen åka till en jättemysig skärgårdskrog som ligger en bit från vår lilla ö och äta pizza och dricka öl.

På tisdag bär det av till Hultan! Kunde ni inte tro va? Haha, jag ska bila ner tillsammans med Mella och Jojjo. Det ska faktiskt bli riktigt spännande. Efter Hultsfred ska jag, Agnes, Cool Chris och Lillian till Gotland. Jag är taggad till tusen och jag är helt övertygad om att det kommer bli skit kul! Jossan och Pillan är ju där också, icke att förglömma. Mellan Hultan och Gotti ska jag faktiskt på Britney tillsammans med Mickan, ska bli så himla kul att få se Brittan live!!! Can't wait!

Efter Gotland, i början av augusti någonting vill jag faktiskt åka till Frankrike. Är sugen på Cannes eller en sista minuten, vi får se vad det blir.

Alex Kallings skiva i Skåne, sjukt oklar bild, varför är den på sne?

Jag och Jes hemma hos Jacob på grillning.



Jävla Jean som vägrar förstå att jag inte vill vara med på bild.


Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag göra några iskalla mojitos till mig och Mamma.

Love, love <3

RSS 2.0